HADIAH IMPORT UTK PEMENANG GA CRAFTMERAHJAMBU

Salam & hi semua...

ramai yg tertanya2 hadiah utk GA kali ini..okayla. CraftMerahJambu berbesar hati nak bagi hint untuk hadiah ketiga2 pemenang & yg syoknya para pemenang boleh pilih color pilihan hati! and for ur info... hadiah ni adalah IMPORTED from KOREA! best kan? ape lagi.. join la. & ajak kwn2 lain utk join skali....rugi tau xjoin.


menarik x hadiah kali ni? Shoulder Tote Satchel Bags rugi tau xjoin! jgn lepaskan peluang....ape lagi...ikut terma & syarat okayy! ;) thanksss...



Regards,
CraftMerahJambu

thanks a lot for your comments

18 comments:

  1. Nama : Annur Lailatul Fitri
    Email : lela_arnie@yahoo.com

    http://agirlthatlostinlove.blogspot.com/2012/11/craft-merah-jambu-giveaway-2012.html

    https://twitter.com/Lela_ARNIE

    https://www.facebook.com/LelaArnieFreak?ref=tn_tnmn

    ReplyDelete
  2. i want handbag black in colour if i won :)

    name : azmina nordin

    ReplyDelete
  3. kalau mai menang , nak warna coklat :)
    Name : Maisarah Musa

    ReplyDelete
  4. kalau ada rezeki , nak yang warna hitam tu :)

    ReplyDelete
  5. Kalau Husna menang, Husna nak colour brown. Sebab tak dak lagi beg brown. :3

    ReplyDelete
  6. id:miss chocolate

    kalo dapat nak kaler navy blue sebab xdk lg kaler nie & sbb tgk xdk lgi request yg nak kaler ini :D

    ReplyDelete
  7. name : Miss Yanaa

    kalau menang Yana nak colour mint ! :)
    Harap sgt dpt beg tu ! :))

    ReplyDelete
  8. Salam , hm .. Kalau sy menang sy nak warna pink ..
    Hope adelah rezeki menang .. Amin =)

    ReplyDelete
  9. Hai, insyaallah kalau ada rezeki, Ain nak warna Hitam.
    Amin ~ ~

    ReplyDelete
  10. Kalau menang,saya nak warna mint :)

    ReplyDelete
  11. Aminnnnn :)
    Kalau ade rezeki saya menang sy nak warna brown atau mint atau pink :D

    ReplyDelete
  12. kalo menang, cik anna nak wrne mint... ^_^

    ReplyDelete
  13. In Shaa Allah kalau saya menang,saya nak yang kaler biru muda tuu :)

    ohthrillers.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. sue tak kisah warna ape pun :) kalau ade rezeki lah :) sebab semua warna cantik2 :)

    ReplyDelete
  15. semua pun cantiklah,kalau ada rezeki,dark beige kot =)) thanks a lot =)

    ReplyDelete

CMJ ChatBox


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.